Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Paul Van Dyck
Paul Van Dyck vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Bij het maken van fotoboeken heb ik graag volledige vrijheid ivm layout en tekstvakken. Vroeger maakte ik daarom zonder problemen gebruik van BookWright/Blurb. In de nieuwe LRcc kan dit tot mijn grote vreugde nu ook rechtstreeks vanuit de Boekmodule.
Maar: Een boek met 50 blz uploaden naar Blurb kost me letterlijk een halve dag, waarbij ik regelmatig het proces moet pauzeren en terug in gang zetten wanneer het vastloopt "omdat er een fout is opgetreden bij het uploaden van uw boek". Op Internetfora vind ik veel gelijkaardige ervaringen, al dateren die nog van de oude versies van LR.
Bekend probleem...? Of doe ik iets fout?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zondag 16 december 2018, 09:28

Misschien toch maar eens de vraag stellen in het officiële Lightroom forum:
https://forums.adobe.com/community/lightroom
Ik kan je niet zeggen wat er fout zou lopen. Ik maak regelmatig fotoboeken met Blurb en soms loopt het ook vast maar meestal lukt het dan toch de tweede keer.

Paul Van Dyck
Paul Van Dyck antwoordde op zondag 16 december 2018, 20:46

Dank voor je reactie.
Blijkt ondertussen dat ik een probleem had met mijn internetverbinding.
Dat zou ondertussen via een nieuwe modem moeten opgelost zijn...

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.