Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
ina bouhuijzen
ina bouhuijzen vroeg op zaterdag 22 februari 2020, 00:00

Ik wil graag een boek maken bij BLURB, maar hoe moet ik mijn bewerkte foto"s exporteren, ik bedoel dus de instellingen Verscherpen bij Export

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 12 januari 2017, 14:32

Je hoeft je foto's helemaal niet te exporteren. Je bewerkt je (raw-)foto's in de Ontwikkelmodule (best nadat je ze op voorhand in een verzameling gezet hebt). Daar doe je gewoon verscherping zoals je bij elke foto zou doen (de zogenaamde 'Capture Sharpening') en dan ga je naar de boekmodule en van daar uit sleep je ze naar de gewenste plaats in je boek.
Wanneer je het boek uploadt naar Blurb wordt automatisch output sharpening toegepast onder de motorkap.
Indien je achteraf zou vinden dat dat nog te weinig is naar je smaak, kan je eventueel voor volgende boeken de capture-sharpening in de Ontwikkelmodule iets agressiever zetten.

ina bouhuijzen
ina bouhuijzen antwoordde op donderdag 12 januari 2017, 14:41

Dank je wel!
Ik ga het uitproberen met 2 Natuurfoto's per maand 2016!

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.