Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
jacob de jong
jacob de jong vroeg op vrijdag 25 september 2020, 00:00

Sinds enige tijd bij het afsluiten van LR classic cc en een back-up van de catalogus maken krijg ik bij het optimaliseren (wat eventjes duurt) de melding 'back-up catalogus reageert niet' met dan het rode kruisje rechts boven in. Duurt een paar seconden en dan verdwijnt het en loopt de groene lijn verder en sluit af. Dus het begin is goed tot (back-up) en groene lijn bijna op het eind, dan optimaliseren wat even duurt natuurlijk en dan de foutmelding. Tot nu toe geen problemen met catalogus en ziet er goed uit, maar wel vervelend. Oplossing???

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op vrijdag 16 maart 2018, 10:57

Ik heb alvast nog nooit van deze foutmelding gehoord. Misschien even een backup-catalogus openen om te checken of die het nog doet? Maar wel niets in veranderen en hem daarna terug afsluiten en terug verder werken met de orginele catalogus.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen