Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Leen de Zeeuw
Leen de Zeeuw vroeg op zaterdag 26 september 2020, 00:00

Ik wil graag een oude catalogus verwijderen uit het dialoogvenster bij het opstarten van Lightroom.Kan dit zonder de gehele catalogus te verwijderen.



Bij voorbaat dank.
Vriendelijke groeten,

Leen de Zeeuw

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op donderdag 16 februari 2017, 21:08

Voorzover ik weet kan dat alleen door de desbetreffende catalogus handmatig naar een andere locatie te verplaatsen. Lightroom kent dan het pad niet meer en zal die catalogus ook niet meer laten zien.

Wil je later tóch een keer met de oude catalogus willen opstarten dan moet je die vanaf de nieuwe locatie openen (simpelweg door te dubbelklikken). Vanaf dat moment is die ook weer in Lightroom zichtbaar.

Je kunt in de LR-voorkeuren natuurlijk ook aangeven dat je altijd de meest recente catalogus wilt opstarten.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen