Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Johan van Kuijk
Johan van Kuijk vroeg op woensdag 23 september 2020, 00:00

Is het mogelijk om meerdere verzamelingen te plaatsen op een contactblad om dat dan te printen.
Zo ja , graag uitleg.
Gr, Johan

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 17 november 2016, 18:58

Je kan drie dingen doen: alle foto's in al de verzamelingen selecteren en dan naar de printmodule gaan en aangeven onderaan dat je alle filmstripfoto's wilt gebruiken.
Of je zou kunnen een nieuwe verzameling maken waar je alle foto's van al die verzamelingen in stopt.
Of je zou kunnen je verzamelingen onderbrengen in een verzamelingenset en dan die set selecteren en Cmd-A/Ctrl-A doen om alle foto's in die set te selecteren.

Mara
Mara antwoordde op vrijdag 14 juni 2019, 14:38

Hoi Piet, ik ben al jaren lid van Photofacts. Er is een paar dagen geleden bij mij ingebroken en mijn laptop en cameraspul is allemaal meegenomen. Ik moet dus helemaal opnieuw beginnen om alles te kopen en weer te uploaden. Nu had ik de Nik collectie ook op Lightroom staan en wil deze graag weer erop hebben maar zie dat deze niet meer gratis is (alleen 30 dagen trial). Nu een brutale vraag, zou jij mij alsnog een keer deze Nik collectie kunnen toesturen, dit zou echt heel fijn zijn. Sorry dat ik het op deze manier vraag maar ik zie verder geen ander formulier waar ik dit zou kunnen vragen. Ik hoop dat je mij kunt helpen. Vriendelijke groetjes Mara

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen