Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Frank Stevens
Frank Stevens vroeg op woensdag 30 september 2020, 00:00

Ik heb een foto-archief van ruim 100.000 fotos', waarvan een groot deel in RAW-formaat. Deze zou ik graag willen overzetten naar DNG.
Mijn Lightroom-bibliotheek wil ik echter wel in tact laten.
Is hier een eenvoudige en vooral veilige oplossing voor?

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op vrijdag 8 april 2016, 14:46

Dit kan gewoon direct in Lightroom. Selecteer in de Bibliotheek-module de foto's die je wilt omzetten (ik zou niet alle 100.000 gelijktijdig doen) en ga naar het menu bovenin. Kies hier 'Bibliotheek' en vervolgens 'Foto's omzetten in DNG...'.

Je kunt er dan ook nog voor kiezen om de originelen na het omzetten te laten verwijderen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen