Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
wim van de graaf
wim van de graaf vroeg op woensdag 23 september 2020, 00:00

Ik krijg geen copyright op mijn foto's na het importeren.
Ik heb alles goed ingesteld, en staat ook vermeld bij het paneel ontwikkelen,Staat er dan toch iets niet goed ingesteld? iets wat ik over het hoofd zie?Hoor het graag.

groetjes,
Wim.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 3 augustus 2016, 18:15

Bedoel je IN je foto's (in de metadata) of OP je foto's (als een watermerk)?
In het eerste geval doe je dat tijdens het importeren, via een copyright preset die je dan toepast in het paneel 'Toepassen tijdens importeren'. Wanneer je een copyright-preset aanmaakt, moet je in het grote dialoogvenster enkel die dingen aanvinken die je in de preset wilt opnemen (bv. je naam, je website - om redenen van discretie vul ik een adres daar niet in). De andere dingen laat je uitgevinkt. In het tweede geval doe je dat tijdens het exporteren met de watermerkfunctie.

wim van de graaf
wim van de graaf antwoordde op woensdag 3 augustus 2016, 20:24

Hallo Piet,
Dank voor je uitleg, ik weet wat je bedoeld.
Maar als ik de foto ga exporteren met de watermerkfunctie staat het watermerk wel op de foto. Ik sla hem op [maken] dan op gereed,je zou denken dat het watermerk ook op de foto komt bij het exporteren.Ik ga kijken waar ik de foto heb opgeslagen in de finder,ik zie wel de foto maar GEEN watermerk.ra ra hoe kan dit?

groetjes,
wim.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen