Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
JoŽlle Verbeeck
JoŽlle Verbeeck vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

Ik wil de app installeren op de ipad air1 en op de ipad pro. Spijtig genoeg kan ik mij niet inloggen in de app. Als ik al mijn gegevens invul dan opent hij de ipad niet. Er wordt aangegeven dat ik geen proefversie kan installeren omdat ik al een abonnement heb. Als ik een een nieuw wachtwoord aanvraag dan krijg ik de melding dat ik nog niet gekend ben in het systeem.

Via de website kan ik zonder problemen inloggen.
Ik had graag een paar video's gedownload zodat ik deze offline kan bekijken en ik dacht dat dit mogelijk was via de app.
Bedankt

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op donderdag 8 december 2016, 16:40

Dat zou moeten werken via de app inderdaad.
We gaan kijken of we dit kunnen oplossen.
Excuses voor het ongemak.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op dinsdag 13 december 2016, 10:44

De app lijkt moeite te hebben met de trema in je naam. We zijn de app aan het bijwerken zodat dit niet meer fout moet gaan. Het zal nog wel een paar dagen duren voordat Apple de update goedgekeurd heeft.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.