Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
R. Esther van Nie
R. Esther van Nie vroeg op dinsdag 29 september 2020, 00:00

Op mijn iPad kan ik de downloads niet vinden. In het lijstje bij "instellingen" kan ik wel kiezen, maar krijg alleen de vraag of ik de download wil verwijderen. Waar staan mijn downloads dan wel aankiesbaar? Ik hoef hiervoor toch niet online te zijn?

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op woensdag 21 september 2016, 23:09

Je hebt het, neem ik aan, over de iPad app?

In de iPad app kun je video's (of hele cursussen) downloaden. Nadat je ze gedownload hebt worden die video's in het video overzicht (rechts in het scherm) met een lichtgroene achtergrondkleur weergeven.

Zodra je niet langer verbonden bent met het internet worden alle online video's grijs getoond en kun je alleen de gedownloade video's bekijken.

Het overzicht bij 'instellingen' is specifiek bedoeld om video's weer van je iPad te verwijderen.

Lukt het zo?

Hans Dikken
Hans Dikken antwoordde op zaterdag 19 november 2016, 17:59

Ben bezig met de proef versie en heb de Basiscursus Fotografie gedownload.Maar niet alle video`s kunnen offline worden afgespeeld.Te weten 2-5-7-10-13
Klopt dit??? Wil graag de cursus volgen maar moet wel offline kunnen.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op donderdag 24 november 2016, 16:15

Je zou alles moet en kunnen downloaden, maar soms gaat het downloaden van een complete cursus helaas niet goed. Als je ziet dat de video in het menu een lichtgroene achtergrond krijgt weet je dat ie gedownload is.

Je kunt ook een video aanklikken en dan voor downloaden kiezen. Dan kun je ook alleen die specifieke video downloaden. Is iets meer werk, maar dat werkt(bij mij) wel altijd.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen