Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Pandelaers Marc
Pandelaers Marc vroeg op woensdag 23 september 2020, 00:00

Als ik heb ingezoomd om een beeld in photoshop en wil terug naar mijn normale beeld dan klik ik dubbel op mijn handje en heb dan normaal mijn normale beeld.
Wat ik al een tijdje ondervind is dat ik dubbel klik op mijn handje dat er niets gebeurd.
Ik moet wel vier tot vijf keer dubbel klikken alvorens mijn beeld terug in de normale mode komt te staan .Aan wat kan dit liggen?Heb zopas een update gedaan van mijn iMac maar het probleem is nog niet opgelost.
Kan iemand mij hierover info geven?
Groepjes Marc Pandelaers.

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op dinsdag 2 januari 2018, 19:56

Als je een tekentablet gebruik zou het kunnen zijn dat de penpunt versleten is. Geen permanente oplossing, maar de toetscombinatie command+0 werkt ook.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen