Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Hans Westrik
Hans Westrik vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

L.S.

Het zou mooi zijn als de dubbele foto's die ik in mijn bestanden/catalogus heb staan op een eenvoudige wijze kan verwijderen. Mijn catalogus kent foto's vanaf 1974 tot heden (38000 stuks)
Bij voorkeur weer een antwoord in de bekende video instructie van Piet. Bij voorbaat dank voor de reactie

Hans Westrik

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 13 december 2017, 11:19

Hallo Hans, of er een video van komt kan ik nog niet meteen zeggen, maar bij deze al schriftelijk een antwoord:
Er bestaat geen standaard manier in LR om duplicaten te vinden. Normaal wordt er tijdens het importeren voor gezorgd dat er geen duplicaten kunnen voorkomen in je catalogus, maar dat preventiesysteem is niet feilloos.

Er bestaat wel een plug-in voor, die je helpt om - wat de plugin als duplicaten aanziet - op te sporen.

Belangrijk is dat je het resultaat eerst onderzoekt en dus niet zomaar alles in de prullenbak gooit. Maar het kan je wel heel wat zoekwerk besparen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.