Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Mara
Mara vroeg op woensdag 23 september 2020, 00:00

Als ik een foto vanuit Lightroom naar photoshop exporteer komen de 3 opties niet meer tevoorschijn> Mijn foto meteen naar Photoshop doorgestuurd. Voordat ik de laatste update heb gedaan was er geen probleem maar na de update opeens wel. Die ik iets verkeerd?

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op zaterdag 17 februari 2018, 05:07

Ik ga er niet vanuit dat je iets verkeerd doe, alleen kan ik het zelf - na de laatste updates - niet reproduceren. Je opent niet toevallig een RAW-bestand? Die kun je natuurlijk alleen rechtstreeks in Photoshop openen.

Mara
Mara antwoordde op zondag 18 februari 2018, 09:20

Hallo Hans
Bedankt voor je antwoord.
Inderdaad wat je zegt. Ik heb die paar keer met RAW geopend.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen