Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Liselot Tavernier
Liselot Tavernier vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Beste,

Ik ben volop aan het lezen in het boek 'Lightroom CC/6' van Piet. Ik ben geïnteresseerd om een Drobo aan te schaffen gezien de voordelen die het systeem biedt. Ik vraag me echter af welke harde schijven hier in passen? Moet dit een bepaald type zijn? Wat raden jullie mij aan?

Alvast bedankt voor het antwoord!

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op maandag 12 december 2016, 14:41

Piet kan het je wellicht beter vertellen, maar volgens mij maakt het eigenlijk niet zoveel uit. In tegenstelling tot de gemiddelde NAS kun je in de Drobo wel disk van verschillende formaten kwijt. Op zich zijn de NAS-drives, zoals die door verschillende merken aangeboden worden, een prima keuze. Ook voor je Drobo.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.