Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
J.H.Burema
J.H.Burema vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

De foto's in de filmstrip geven slechts de onderste 80% van het beeld van dezelfde foto's in het centrale venster weer. De bovenste 20% wordt afgedekt door de Toolbar. Wat moet ik doen om weer een 100% beeld in de filmstrip te krijgen?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 22 juni 2017, 10:37

Dat mag normaal niet. De Toolbar staat hoger dan de Filmstrip en als je de Filmstrip groter of kleiner maakt moet de Toolbar zich normaliter aanpassen. Het lijkt op een grafisch probleempje. Je zou eens kunnen de Toolbar aan en uit zetten (sneltoets T) en zien of het dan beter gaat. Zo niet kan je eens proberen om de Lightroom Preferences te herstellen.
Hoe je dat doet zie je hieronder. Kies je voor optie 1, dan kan je eventueel in plaats van de Preferences te verwijderen, ze gewoon even verplaatsen naar een andere map. Indien het later blijkt dat het toch niet daar aan ligt, dan kan je ze terugzetten.
https://helpx.adobe.com/lightroom/help/setting-preferences-lightroom.html

J.H.Burema
J.H.Burema antwoordde op donderdag 22 juni 2017, 16:39

Optie 1 werkte niet. Van de mogelijkheid om via setting-preferences-lightroom als aangegeven in optie 2 had ik geen idee. Hartelijk dank voor het oplossen van mijn probleem.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.