Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Henk Aschman
Henk Aschman vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Beste mensen, ik ontvang regelmatig gewaardeerde mail van jullie. Ga daar vooral mee door. Ik heb echter een klein probleempje met het lezen (m.n. het scrollen door..) de mail. Ik gebruik als mail programma "Incredimail" als ik jullie mail ontvang en open krijg ik de kop van de pagina te zien maar kan niet scrollen om verder te lezen. Ik kan dat wel oplossen door te kiezen voor "doorsturen" ik krijg dan het document goed op mijn scherm en kan er mee doen wat ik wens. Op zich een kleine (extra) moeite dus, maar als het makkelijker zou kunnen dan graag. Ik ontvang veel mail maar de door jullie gestuurde documenten zijn de enige die dit probleem opleveren. Mogelijk kunnen jullie e.e.a. zodanig aanpassen dat het mogelijk wordt de mail zonder kunstgrepen direct te lezen. M.v.g. Henk Aschman

Henk Aschman
Henk Aschman antwoordde op dinsdag 3 januari 2017, 20:10

Fijn dat jullie het op willen pakken. Alleen het is inmiddels zo'n 1,5 maand later en "het probleem" is er nog steeds.
M.v.g. Henk Aschman

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op zondag 20 november 2016, 19:42

Bedankt voor de melding!
We gaan het testen op Incredimail, want de mails horen uiteraard direct goed zichtbaar te zijn.

Henk Aschman
Henk Aschman antwoordde op dinsdag 3 januari 2017, 20:10

Fijn dat jullie het op willen pakken. Alleen het is inmiddels zo'n 1,5 maand later en "het probleem" is er nog steeds.
M.v.g. Henk Aschman

Henk Aschman
Henk Aschman antwoordde op dinsdag 21 maart 2017, 13:59

Beste Elja, nog vergeten om je gisteren bij Professional Imaging hier over aan te spreken maar het probleem is nog steeds niet opgelost. Ik heb dit probleem uitsluitend met jullie documenten, bij alle andere documenten gaat dit goed. Hierdoor mis ik vaak stukken tekst. Desgewenst kan ik je een PrtScr van het probleem sturen.

Henk Aschman
Henk Aschman antwoordde op dinsdag 21 maart 2017, 14:09

Nog even een aanvulling. Ik kan het probleem even omzeilen door het bericht aan mijzelf door te zenden. Ik ontvang het dan wel juist en kan netjes naar onder scrollen!

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.