Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Helena de Jong
Helena de Jong vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Hallo als ik een foto wil bewerken vanuit lightroom klik ik rechts op bewerken in photoshop, dat opent wel maar de foto komt niet, wat doe ik verkeerd het heeft wel gewerkt.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 27 juli 2016, 14:34

Is het een raw of een JPG bestand dat je probeert te openen in Photoshop? Heb je onlangs een nieuwe camera gekocht? Welke versie van beide programma's is het?

Helena de Jong
Helena de Jong antwoordde op woensdag 27 juli 2016, 20:57

Het is een raw bestand en het heeft eerder gewerkt maar nu doet hij het niet meer kan ik iets aangeklikt hebben wat verkeerd is?
Nikon d7200 en DNG converter 9-6-1

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 3 augustus 2016, 18:18

Zie mijn antwoord elders: volgens mij heb je de vorige keer een JPG of een TIFF naar PS gestuurd en nu een raw - ik kan geen andere verklaring vinden. Probeer eens een JPG of een TIFF naar PS te sturen en je zal terug dat dialoogvenster krijgen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.