Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Helena de Jong
Helena de Jong vroeg op zaterdag 26 september 2020, 00:00

Een toelichting op mijn vraag als ik een foto vanuit lightroom wil bewerken voorheen kreeg ik een scherm met de keuze :een kopie bewerken met lightroo aanpassingen, een kopie bewerken of origineel bewerken die krijg ik niet meer?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 3 augustus 2016, 18:17

Wanneer je een raw bestand naar Photoshop stuurt en je Camera Raw en Lightroom zitten op dezelfde release versie, dan krijg je dat dialoogvenster niet.
Wanneer je een raw bestand naar PS stuurt en je hebt in PS een oudere versie dan in LR, dan krijg je een ander dialoogvenster waar je kan kiezen tussen 'Toch openen' of 'Renderen met gebruik van Lightroom'. Je kiest dan best dat laatste.
Het dialoogvenster waar jij het over hebt, krijg je enkel wanneer je bv. een JPG of een TIFF die je in LR bewerkt hebt, naar PS stuurt.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen