Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Floor Bremmers
Floor Bremmers vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Ik wil een fotopresentatie maken van vakantiefoto's en bij de foto's af en toe een tekst plaatsen. Welk programma kan ik hier het beste voor gebruiken? Ik heb het in lightroom geprobeerd, maar kan geen tekst bij de afzonderlijke foto's zetten

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zondag 16 december 2018, 09:30

Je zou toch met Lightroom kunnen werken via een omwegje.
Dat bestaat er in om bv. in het Titel-veld in het Metadata paneel bij de foto's waar je tekst bij wilt, de gewenste tekst te zetten.
In de Slideshowmodule voeg je dan een Text Overlay toe die bestaat uit een variabele, namelijk dat Titelveld. Indine er iets ingevuld is, zal dat verschijnen tijdens de presentatie. Indien er niets ingevuld is, zal er niets verschijnen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.