Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Frits Molder
Frits Molder vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Heb sinds kort een Fuji X-T2. Heb het idee dat Adobe PS en LR niet goed functioneert met Fuji. Verbeeld ik mij het, of hebben anderen die ervaring ook? Zo ja: wat is een goed alternatief.

Groet, Frits Molder

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zaterdag 16 september 2017, 14:57

Er wordt heel wat geschreven op internet over de zogenaamd minder goede bewerking van Fujifilm bestanden in Lightroom. In het begin was het zo dat de verwerking van RAF bestanden inderdaad niet zo goed was. Er is echter veel aan verbeterd. Zelf gebruik ik Lightroom voor mijn X-T2 bestanden en ik vind het niet nodig om over te stappen naar een ander product. Wel is het zo dat ik de indruk heb dat ik iets meer verscherping moet toepassen op mijn foto's. Maar dat kan je makkelijk in een preset gieten of in een nieuwe Default instelling.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.