Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Christina Jansen
Christina Jansen vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

Mijn Mac is na 7 jaar een beetje aan het eind van zijn leven gekomen en eigenlijk wil ik geen Mac meer. Ik heb een laptop, maar hoe kun je daar foto's op bewerken en dan bedoel ik eigenlijk: hoe weet je dat het beeld klopt, want wanneer staat je scherm goed. Bij mijn Mac zie ik steeds vanuit elke hoek hetzelfde beeld op het scherm. Dat is bij mijn LENOVO laptop zeker niet het geval. Is IPS hiervoor de onontbeerlijke sleutel?

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op donderdag 4 mei 2017, 06:53

Het scherm van welke laptop dan ook zal nooit (helemaal) voldoen. Een externe monitor is in dit geval bijna onontbeerlijk. Dat hoeft niet meteen de allerduurste EIZO o.i.d. te zijn, maar graag wél een die goed te kalibreren is.

Christina Jansen
Christina Jansen antwoordde op donderdag 4 mei 2017, 08:56

Hartelijk dank voor dit duidelijke antwoord.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.