Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Lammert Kok
Lammert Kok vroeg op woensdag 23 september 2020, 00:00

Foto's inlezen van kaart gaat prima(ik zie ze in het rechterscherm ook staan) maar als ik dan op importeren druk ,komt het volgende scherm met de mededeling " niet alle importbewerkingen zijn uitgevoerd " als je dan op ok drukt verschijnt het scherm " Er zijn geen slimme voorvertoningen gemaakt " met daaronder "alle slimme voorvertoningen zijn bijgewerkt" . Wat doe ik fout ? mvg Lammert Kok

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op vrijdag 25 november 2016, 00:08

Soms verschijnt die boodschap wanneer de (raw) files op je kaart te nieuw zijn voor de versie van LR die je gebruikt: bv. een dit jaar aangekochte camera waarvan je de files in LR5 probeert te importeren.
Ik zou je aanraden om even te checken of het aantal geimporteerde foto's (te vinden in het Cataloguspaneel onder Laatste Import) overeenstemt met het aantal (en type) op je kaart.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen