Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Tom Jonker
Tom Jonker vroeg op vrijdag 2 oktober 2020, 00:00

Ik heb reeds mijn foto's naar een nieuwe computer overgebracht. Maar ik zie geen bewerkingen die ik op de oude computer had gedaan. Ik zie wel een tumbnailraster met alle foto's met daarin de bewerkingen maar dan zijn de foto's egaal grijs(dus geen foto maar alleen achtergrond.) Of ik zie alle foto's maar dan zonder de bewerkingen. Als ik die twee nou kan samenvoegen dan ben ik weer helemaal gelukkig.

Ik gebruik de laatste catalogus van de oude computer met daarop LR 5. Deze word dan opgewaardeerd naar LR 6 CC.

windows 10

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 27 april 2016, 21:52

Je zal ook je catalogus naar die nieuwe computer moeten overbrengen en ook je voorvertoningen en eventueel slimme voorvertoningen.
Daarnaast zal je wellicht de links in de catalogus moeten herstellen omdat Lightroom verwacht dat de foto's op plaats X staan en ze staan nu op plaats Y. Als je foto's in 1 hoofdmap staan, kan je rechterklikken op de zoekgeraakte map en kiezen voor 'ontbrekende map zoeken' en dan navigeer je naar de nieuwe map en LR vindt dan zelf de foto's in de submappen terug. Als je geen overkoepelende hoofdmap hebt, zal je het map per map moeten doen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen