Beter fotograferen vanuit huis. Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Luc Baert
Luc Baert vroeg op maandag 25 mei 2020, 00:00

Ik heb onlangs Luminar 4 aangekocht en oefen geregeld om mij het programma eigen te maken. Het gebruik van maskers, radiaalmaker, verloopmasker en luminantiemasker gaat echter niet goed. Ook na het bekijken van de handleidin van Skylum zelf lukt het niet goed. Waar vind ik een duidelijke uitleg over het gebruik van deze maskers.Alvast bedankt voor uw hulp. Luc Baert.

Nando Harmsen
Nando Harmsen antwoordde op dinsdag 14 april 2020, 14:43

Hallo Luc,

Ik ben momenteel een cursus aan het opnemen die binnenkort online komt op Photofact Academy. Daarin wordt het gebruik van maskers uitgebreid uitgelegd.

mvg
Nando

Nando Harmsen
Nando Harmsen antwoordde op dinsdag 14 april 2020, 14:43

Hallo Luc,

Ik ben momenteel een cursus aan het opnemen die binnenkort online komt op Photofact Academy. Daarin wordt het gebruik van maskers uitgebreid uitgelegd.

mvg
Nando

Luc Baert
Luc Baert antwoordde op dinsdag 14 april 2020, 17:02

Beste Nando, ik ben heel blij dat u binnenkort een cursus over het gebruik van de maskers online gaat zetten. Toch nog één vraagje, moet je altijd een nieuwe laag maken om de maskers te kunnen gebruiken? mvg Luc.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.