Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
John Banken
John Banken vroeg op woensdag 23 september 2020, 00:00

Beste heer, mevrouw,

Als hobby fotograaf heb ik met veel enthousiasme de cursus portretfotografie voor beginners gevolgd gegeven door Frank Doorhof. Hij laat ook zien hoe mooie effecten je kunt krijgen met kleurengels voor de studioflitser. Ik heb al heel veel leveranciers van fotoapparatuur gebeld en op hun website gekeken, maar ik kan nergens gels aankomen die ik zelf kan knippen en plakken voor mijn flitsers. Er zijn wel gels voor speedlights. Kun u mij aangeven waar en wat voor type gel ik nodig heb?
In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet John

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op vrijdag 20 september 2019, 10:02

Bij Fotoflits kun je bijvoorbeeld kleurfilters bestellen. Dit zijn de wat grotere die je zelf nog op maat kunt knippen, indien nodig.

Zelf gebruik ik deze ook in de studio.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen