Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Peter Nieuwenhuis
Peter Nieuwenhuis vroeg op vrijdag 2 oktober 2020, 00:00

Dag heren,vraag 1: hoe kan de handelingen downloaden voor CC en Lightroom .

Vervolgens als ik cr2 omzet naar PSD zie ik alleen het PSD icoon kan dit ook als foto zien en zo ja hoe ik dan moet doen.

Met vriendelijke groet,
Peter nieuwenhuis

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 1 augustus 2017, 20:24

Beste Peter, kan je iets specifieker zijn?
- bij 1) over welke handelingen heb je het? Handelingen zijn sowieso altijd voor Photoshop. Lightroom werkt niet met handelingen.
- bij 2) over welk programma heb je het als je enkel het PSD icoon ziet? In Bridge en Lightroom moet je normaal een miniatuur van de foto zien. Bij Apple Finder normaal ook. Windows werk ik niet mee dus daar kan ik het niet zo meteen zeggen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen