Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Gerard Wieberdink
Gerard Wieberdink vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

Zodra er foto's zijn geïmporteerd is het dan nog mogelijk om deze foto's binnen LR een andere naam te geven. Als ik het via verkenner doe dan herkent LR de desbetreffende foto's niet meer. Dus wat is hierbij de beste methode. Zie graag uw antwoord tegemoet.
Met vriendelijke groet,

Gerard Wieberdink

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op dinsdag 14 november 2017, 19:14

Als je in de bibliotheekmodule bent: Library > Rename Photo's óf in de bibliotheekmodule de sneltoets F2 gebruiken.
In de bibliotheekmodule klik je een map aan, selecteert alle foto's (ctrl+A of command+A. Gebruik de sneltoets F2 en je krijgt het pop-up scherm om je foto's te hernoemen.

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op maandag 13 november 2017, 21:54

Beste manier lijkt mijn in de library module: Library > Rename Photo > File Naming...(shortcut F2). Je hebt hier voldoende mogelijkheden om je bestanden van een voor jou handige naamgeving te voorzien. Hiermee voorkom je dat je achteraf je map weer moet synchroniseren om alle via de verkenner hernoemde bestanden zichtbaar moet maken.

Gerard Wieberdink
Gerard Wieberdink antwoordde op dinsdag 14 november 2017, 14:10

Mooi dat dit kan. Maar in de library of bibliotheek kan ik dit niet vinden waar ik de foto's kan voor zien van een andere naam. En dan het liest alle foto's in 1 map tegelijk hernoemen. Sorry maar ik kan het niet vinden.

Groet, Gerard

Gerard Wieberdink
Gerard Wieberdink antwoordde op dinsdag 14 november 2017, 19:16

Heren mijn dank voor deze tip. Ik had het over hoofd gezien.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.