Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Gini van Asperen
Gini van Asperen vroeg op zondag 12 juli 2020, 00:00

Het importeren van foto's in LR lukt niet meer. De melding is "geen foto's gevonden". Vanaf geen van mijn camera's lukt het.

Wie heeft een tip of oplossing?

Nando Harmsen
Nando Harmsen antwoordde op dinsdag 24 maart 2020, 15:39

Hallo Gini,

ik heb deze klacht al eens eerder gehad, en helaas kon ik geen oplossing bieden. Wat ik wel aangeraden heb, en wat ik jou ook zou willen aanraden is, om te controleren of "zoeken in subfolders" bij het importeren window aangevinkt staat. Als dat zo is, vind ik het vreemd dat je niets ziet
Als dat niet zo was, dan ben ik benieuwd of het probleem opgelost is.

mvg
Nando

Gini van Asperen
Gini van Asperen antwoordde op dinsdag 24 maart 2020, 15:51

Dag Nando, hartelijk dank voor je tip dit is inderdaad de oplossing.
Ik heb geen idee waarom dit opeens niet meer mogelijk was, LR gebruik ik regelmatig en importeren ook. Ik kan weer aan de slag.

mvg

Gini

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.