Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Tilly Hooikammer
Tilly Hooikammer vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Sinds een week (na mijn vakantie) heb ik indesign geupdated en zijn veel foto's die ik plaats en heb geplaatst in indesign korrelig. Ze zien er in Lightroom goed uit.
Ook gekeken naar oudere gemaakte albums in indesign die ik al heb afgeleverd - op mijn pc ziet een deel van de foto's er korrelig uit terwijl ik een heel goed album heb afgeleverd.
Ik heb van allerlei instellingen aangepast maar kan het probleem niet oplossen.

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op maandag 29 augustus 2016, 20:33

Ik neem aan dat de weergave optimaal staat ingesteld? "Weergave > Weergaveprestaties > Weergave van hoge kwaliteit?

Tilly Hooikammer
Tilly Hooikammer antwoordde op dinsdag 30 augustus 2016, 14:18

Dankjewel. Deze instelling had ik al toegepast maar gaf geen verbetering. Uiteindelijk het volgende gedaan: voorvertoning overdruk aangevinkt. Deed ik in het verleden nooit maar is nu blijkbaar wel nodig. Probleem ontstond nadat ik minibridge niet meer kon gebruiken en ik nu gebruik maak van bridge.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.