Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Kristel van Dijk
Kristel van Dijk vroeg op vrijdag 25 september 2020, 00:00

Ik heb mij zojuist aangemeld op jullie site. Ik ben mij aan het focussen op Interieurfotografie, maar kan op de site geen filmpjes of onder kopje cursussen terugvinden die mij verder helpen in dit vakgebied.

Ik hoor graag meer!

Hartelijke groet,

Kristel

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op vrijdag 14 oktober 2016, 10:50

Momenteel hebben we geen specifieke video's over interieurfotografie. De cursussen over nabewerking zijn over het algemeen redelijk universeel nuttig voor alle type fotografen, dus ook voor interieurfotografie.

Mocht je iemand weten die een goede docent zou zijn op het gebied van interieurfotografie, laat het dan vooral even weten. Wellicht dat we dan ook een cursus op dit gebied kunnen toevoegen.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op maandag 12 december 2016, 09:35

Ter info; we hebben gesproken met iemand die waarschijnlijk in de loop van volgend jaar voor ons een cursus gaat doen over het fotograferen van je/een huis. Interieur fotograferen is daar uiteraard een onderdeel van.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen