Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Ludo Croes
Ludo Croes vroeg op donderdag 1 oktober 2020, 00:00

Ik heb vanavond Ios10 geïnstalleerd op mijn iMac en nu werken de video cursussen niet meer. Ik krijg het scherm zoals gewoonlijk, maar binnen het kader waar de video wordt afgespeeld staat er niets: blanco. Nog iemand met dit probleem ? Oplossing ?

Steven Hannema
Steven Hannema antwoordde op donderdag 22 september 2016, 21:44

Ik heb gewoon nog IOS9, maar ik ervaar hetzelfde probleem. Het heeft dus kennelijk niets met de IOS versie te maken. Zal wel een server probleem zijn.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op donderdag 22 september 2016, 23:57

Bij mij op iOS 10 op mijn iPhone geen probleem.
Wellicht een tijdelijk probleem? Ik hoor het graag als je er nog steeds last van hebt.

Voor de duidelijkheid; hebben we het over iOS 10 op een iPhone/iPad?
Of hebben we het over Safari op Mac OS Sierra?

Ludo Croes
Ludo Croes antwoordde op vrijdag 23 september 2016, 09:12

Het gaat over Safari op Mac OS X El Capitan. Op MacBook Pro: idem. Vanmorgen was echter alles opgelost ! Zoals men zegt: de nacht brengt raad :-)

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen