Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Jaap de Groot
Jaap de Groot vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

ook na de update 9.3.1 913E238) krijg ik geen beeld op de iPad.
en krijg ik de melding SORRY Because of its privacy settings this video cannot be played here.
Is er al een oplossing in zicht?
Met groet
Jaap de Groot

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op vrijdag 8 april 2016, 16:52

Volgens onze videohosting provider heeft Apple dit probleem opgelost en zal het gemaakt zijn in iOS 9.3.2. Wanneer deze beschikbaar komt heeft Apple helaas niet bekend gemaakt, maar ik verwacht binnen enkele weken.

Tot die tijd kun je natuurlijk onze nieuwe iPad app gebruiken. Hierin kun je de video's downloaden naar je iPad en dan probleemloos afspelen. Gebruik het pijltje-naar-beneden icoontje dat rechtsboven in de app te vinden is wanneer je een video bekijkt.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op maandag 23 mei 2016, 15:49

Inmiddels is de update van Apple uit, maar heeft Apple deze weer ingetrokken voor de iPad Pro. Heb je een andere iPad, dan kun je wel al upgraden.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.