Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Coen Tejo
Coen Tejo vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Bij het verslepen van de verschillende schuifjes in camera Raw krijg ik telkens een een soort mozaïek van een zestal onregelmatige vakjes verspreid over het beeld waaronder ook bv en afbeelding rechts onder van het histogram .Heel vervelend ! Eerst dacht ik dat het aan mijn Wacom tablet lag, maar met de muis is hetzelfde probleem. Ik heb er wel een schermafdruk van gemaakt , maar die kom ik hier niet posten anders was het misschien duidelijker. Dat verschijnsel heb ik steeds even tijdens het verschuiven van de slider valt dan even weg en komt direct terug. Op het panel van Creative Cloud waar ik Photoshop, Bridge e.a open Staat ernaast OPENEN maar bij Camera Raw staat er echter up-to-date maar is vergrijsd Ik weet niet of dit normaal is. Hopelijk is dit voor iemand herkenbaar en kent een oplossing ... Bedankt op voorhand

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 22 juni 2017, 10:41

Heb je hetzelfde probleem wanneer je Camera Raw als een filter draait in Photoshop zelf?

Coen Tejo
Coen Tejo antwoordde op zaterdag 1 juli 2017, 09:47

ja, dat is hetzelfde Maar als ik in de voorkeuren van camera raw het vinkje weghaal bij "Use graphics processor" dan werkt het normaal" Maar kan ik dan geen andere problemen tegenkomen die niet normaal zullen werken?
PS kan het zijn dat er een maximum staat op het aantal karakters dat gebruikt kan worden tijdens een reactie ? Ik was een ander probleem uitvoerig aan het typen en ....plotseling was ik alles kwijt .

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 11 juli 2017, 10:09

Normaal is er niet echt een maximum dat ik weet. Zal een glitch geweest zijn. De graphics processor zorgt ervoor dat bepaalde dingen sneller gaan, maar het heeft anders niet echt nadelen om het uit te zetten voor zover ik weet.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.