Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
Photofacts Academy logo
Menu
jan duker
jan duker vroeg op zaterdag 17 augustus 2019, 00:00

als beginner start ik dan eerst met lighroom of photoshop
alvast bedankt

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 2 mei 2019, 00:24

Het is geen of/of verhaal maar een en/en verhaal.
Beide vullen elkaar aan, maar hier op Photofacts Academy stellen we voor om Lightroom Classic als centrale hub te gebruiken en zoveel mogelijk in dat programma te doen en enkel wanneer je iets moet doen wat niet in Lightroom kan, de foto van Lightroom naar Photoshop te brengen, daar te doen wat je moet doen (bv. een geavanceerde retouche), daar op te slaan en dan zal het eindresultaat netjes terug in je Lightroom Catalogus terecht komen.

jan duker
jan duker antwoordde op donderdag 2 mei 2019, 02:24

hallo piet bedankt voor de uitleg, ben ik weer een stap verder
groet
jan duker

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.