Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
luc-maenhoudt
luc-maenhoudt vroeg op donderdag 5 oktober 2023, 00:00

Hallo,
Ik overweeg om een 70-200 F2.8 lens te kopen.
Ik denk of de Canon 70-200 F2.8 of de Sigma 70-200 F2.8.
Is hier, buiten de prijs, veel verschil en wat is uw voorkeur?
Alvast bedankt
mvg
Luc

Nando Harmsen
Nando Harmsen antwoordde op dinsdag 25 april 2023, 09:54

Beste Luc,

Als het budget het toelaat, kies dan voor de Canon variant. Die is betrouwbaarder, sneller en beter, hoewel sommigen het daar niet mee eens zullen zijn.
Er zijn drie versies met beeldstabilisatie (wat ik ook aanraad). Kies dan voor versie II of versie III. Je kunt ze vaak heel goed tweedehands kopen.

luc-maenhoudt
luc-maenhoudt antwoordde op dinsdag 25 april 2023, 10:32

Bedankt Nando, ik volg uw raad op. Prettige dag verder !!

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen