Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Jan Anne Vrij
Jan Anne Vrij vroeg op zondag 5 juli 2020, 00:00

Twijfel heel erg tussen de Wacom Intuos Pro en de Cintiq 16 of 22. Aan de ene kant lokt het on screen tekenen/fotobewerken me erg, maar de Wacom Intuos Pro (medium) lijkt me mede door de cursus hier ook erg goed te gebruiken. Wat is wijs?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zaterdag 27 juli 2019, 18:14

Ze hebben alletwee hun voor- en nadelen. Het is echt een kwestie van budget. Als je niet van plan bent om er veel mee te reizen, denk ik wel dat een 22 inch Cintiq leuker werkt dan een 16 inch.

Jan Anne Vrij
Jan Anne Vrij antwoordde op zaterdag 27 juli 2019, 20:21

Bedankt voor je reactie. Denk je dat het ontbreken van de shortkeys en het draaiwiel op de Cintiq geen probleem zullen zijn bij het bewerken van foto's? Dat leek op de Intuos een mooie optie, maar het werken en tekenen direct op het scherm van de Cintiq lijkt me ideaal. En hoe zal het werken met andere programma's op de Cintiq.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 30 juli 2019, 20:49

De Expresskeys zijn inderdaad heel handig en de Touch ring ook. Maar je kan altijd een externe Wacom Expresskey Remote eraan toevoegen. Dan heb je de best of both worlds.

Jan Anne Vrij
Jan Anne Vrij antwoordde op maandag 5 augustus 2019, 17:24

Bedankt voor je antwoord. Ben nog wel benieuwd, gebruik je zelf ook een cintiq?

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.