Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Rob Stolk
Rob Stolk vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Na het selecteren - maskeren kan ik de optie "kleuren zuiveren" niet activeren, deze blijft grijs. Weet u hoe ik die actief kan maken?

Rob Stolk
Rob Stolk antwoordde op dinsdag 29 november 2016, 08:40

Ik gebruik Photoshop CC, ongeveer een maand geleden aangeschaft. Dus, naar ik aanneem, de laatste versie. Keuze van type uitvoer maakt geen verschil; optie kleuren zuiveren kan niet worden aangevinkt. Vorige week nog wel, heb volgens mij geen instellingen gewijzigd. Kunnen ergens "oorspronkelijke instellingen" worden ingesteld?

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op dinsdag 29 november 2016, 05:18

Welke versie van Photoshop gebruik je?
Omdat het een "destructieve" bewerking is kun je alleen voor "kleuren zuiveren" kiezen bij uitvoer naar een "nieuwe laag met laagmasker". Dat wordt door Photoshop bij "uitvoer" automatisch gekozen bij Photoshop CS6/Photoshop CC.
Kan het zijn dat bij oudere photoshopversies anders werkt?

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.