Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Ben Meurs
Ben Meurs vroeg op woensdag 23 september 2020, 00:00

Ik heb beide toepassingen op mijn laptop geinstalleerd.
Lightroon 5.7 kent de koppeling met photoshop 5 niet, waardoor ik niet kan schakelen tussen lightroom en photoshop.
Wat kan ik doen om dat te realiseren/herstellen?

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op vrijdag 7 oktober 2016, 16:10

Probleem is waarschijnlijk dat Lightroom bij het opstarten Photoshop niet kan vinden. Het kan ook zijn dat een oudere versie van Photoshop verwijderd is nadat er al een nieuwe versie geïnstalleerd was.
Photoshop deinstalleren en opnieuw installeren helpt in de meeste gevallen.

Werkt dit niet dan kun je (als tijdelijke oplossing) proberen of je Photoshop CS5 als extra externe editor kunt opgeven. Je kunt dit doen onder: Lightroom > Voorkeuren > Extra externe editor. Onder "kiezen" kun je dan het pad naar Photoshop CS5 opgeven.
Daarna kun je in Lightroom naar de extra externe editor gaan. Lightroom > Foto > Bewerken in > Bewerken in andere toepassing.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen