Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Hetty Hameleers
Hetty Hameleers vroeg op woensdag 30 september 2020, 00:00

Ik heb door een verkeerde shortcut toetsencombinatie mijn laagminiatuur instelling blijkbaar gewijzigd. Ipv een kleine afbeelding van betreffende laag te zien, zie ik enkel een vierkantje met een penseeltje daarin. En dit bij alle lagen. Heb me al suf gezocht om deze instelling terug op normaal te zetten, maar kan het niet vinden. Heel erg lastig om zo 'blind' te werken ;-). Weet iemand hoe ik terug mijn afbeeldingen als miniatuur te zien krijg? Alvast dank!

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op zondag 7 juli 2019, 11:08

Kan gebeuren.
Als je "lagen" aanklikt zie je daarnaast (rechts) een icoontje waarachter een aantal opties tevoorschijn komen als je erop klikt. Eén van deze is "panel options" (engelse versie), klik deze aan en je kunt je laagminiatuur weer instellen (geen/klein/middel/groot). Als je er niet uitkomt moet je even een email sturen, dan kan ik een screendump toesturen (info@hansdenboer.nl)

Hetty Hameleers
Hetty Hameleers antwoordde op zondag 7 juli 2019, 18:00

Is gelukt!!! Bedankt Hans!!

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op dinsdag 9 juli 2019, 20:42

Top!

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen