Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Henk Aschman
Henk Aschman vroeg op woensdag 26 februari 2020, 00:00

Ik zie bij LR CC 8.3 in de lensprofielen helemaal geen SAMYANG lenzen meer terug! Iemand een idee wat hier de reden van is?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 15 mei 2019, 23:19

Soms is wat je ziet verschillend naargelang je RAW of JPEG geselecteerd hebt. Probeer ook eens of je in het tabblad 'Profiel' van het paneel Lenscorrecties naast 'Installatie' iets kan vinden wanneer je 'Aangepast' of 'Custom' kiest.

Henk Aschman
Henk Aschman antwoordde op woensdag 15 mei 2019, 23:26

Ik vind daar geen oplossing mee. Overigens mis ik een groot aantal lensprofielen (b.v. ook bij Sony lenzen). Opvallend is verder dat er wel een gigantisch aantal profielen voor b.v. Apple I-pads en I-phones zijn opgenomen!

Henk Aschman
Henk Aschman antwoordde op woensdag 15 mei 2019, 23:34

Ja, met een andere serie RAW-foto's verschijnen ineens wel de profielen van Samyang en ook andere uitgebreid zoals gebruikelijk was!

?Merkwaardig maar waar!

Nog dank voor jullie snelle reactie!

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.