Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Henk van Essen
Henk van Essen vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

welke lens kan ik het best gebruiken voor het fotograferen van beelden

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 22 juni 2017, 10:38

Beste Henk, ik denk dat je toch iets specifieker zal moeten zijn met je vraag om hier een antwoord op te krjigen waar je iets aan hebt...

Hans van Helden
Hans van Helden antwoordde op maandag 26 juni 2017, 11:11

Hoi Henk,
Beelden staan stil en zijn dus eigenlijk ‘gemakkelijk’ te fotograferen. Je kan er je tijd voor nemen. Wachten tot het licht perfect is, werken met langere sluitertijden (wel vanaf statief), met veel (klein diafragma) of weinig (groot diafragma) scherptediepte werken, het is maar net wat je wilt uitdrukken met je foto. Ik zou zelf voor het fotograferen van beelden gebruikmaken van mijn (zeer prijzige) gestabiliseerde 70-200mm f/2,8- Canon-objectief. Daarmee heb je natuurlijk alle troeven in handen: een lichtsterke lens die voldoende flexibiliteit biedt qua beeldhoek en je helpt bij lange sluitertijden.

Met vriendelijke groet,

Michelle Peeters
Photofacts

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.