Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Peter Havermans
Peter Havermans vroeg op zaterdag 26 september 2020, 00:00

Ik maak nog weinig gebruik van PS, maar wat me opvalt is dat de tekst in de menubalk heel klein is. Ik werk met een 15" scherm. Hoe krijg ik de tekst groter? In bewerken> voorkeuren kan ik het niet vinden.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op maandag 8 augustus 2016, 12:39

Normaal zit het in Bewerken > Voorkeuren > Interface en dan kan je daar - in CC2015 alvast, kiezen tussen 4 groottes van de lettertypes.

Tally Norder
Tally Norder antwoordde op vrijdag 12 augustus 2016, 21:46

Ik had hetzelfde probleem, door mijn resolutie van mijn scherm te verlagen naar 1920x1080. Mocht Piet zijn voorstel bij jou niet werken, dan kun je dit wellicht proberen.
succes Tally Norder

Tally Norder
Tally Norder antwoordde op vrijdag 12 augustus 2016, 21:48

oeps. Niet duidelijk geantwoord... Door resolutie te verminderen naar 1920x1080 kreeg ik grotere letters. Dus dat verhielp mijn probleem.
Tally

Peter Havermans
Peter Havermans antwoordde op zaterdag 13 augustus 2016, 12:08

Mijn resolutie staat al op 1920x1080 en nog steeds kleine letters.
De lettergroottes onder de interface lijken totaal niets te doen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen