Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Eric de Kuijper
Eric de Kuijper vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Er is een batch van 800 beelden. Allemaal studiobeelden, maar de lichtsterkte is niet overal helemaal gelijk.
Kan ik dit in Lightroom op een manier gelijkt krijgen?

Decloedt Daniel
Decloedt Daniel antwoordde op dinsdag 9 januari 2018, 09:21

Doe de juiste instelling op je eerste foto - Selecteer vervolgens alle beelden - Klik op Sync Settings/instellingen - Selecteer wat je wilt synchroniseren - Klik vervolgens op synchroniseren.

Eric de Kuijper
Eric de Kuijper antwoordde op dinsdag 9 januari 2018, 12:37

Dan hou je toch nog verschillen in intensiteit want niet elk beeld heeft dezelfde instelling nodig.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 9 januari 2018, 20:02

Als de te maken correcties niet identiek zijn, zal je het niet kunnen batchen. Het enige wat je eventueel zou kunnen proberen is de nieuwe Auto-functie, en kijken of die er wat van bakt. Stel dat bv. het gevolg is dat Auto het wel goed doet, maar alle beelden nu 1 stop te licht geworden zijn, dan kan je wel in het Snel Ontwikkelen paneel in de Bibliotheekmodule alle beelden selecteren en dan 1 stop ervan af halen, ongeacht wat hun waarde was.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.