Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Castermans Marleen
Castermans Marleen vroeg op woensdag 26 februari 2020, 00:00

ik heb ooit in een cusus gelezen hoe je lichtvlekken verwijderd op de huid bij een potretfoto,maar vind het niet terughet was een lesje met een donker manneke die lichtvlekken had

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 30 mei 2019, 09:29

Er zijn ongetwijfeld verschillende manieren en zonder de foto in kwestie te zien is het moeilijk om de juiste techniek aan te raden, maar ik zou wellicht een aparte laag maken en die in de overvloeimodus donkerder zetten en dan met een combinatie van retoucheerpenseel of kloon stempeltje (waarbij je in de tool options 'Monster van Alle lagen' aanvinkt), de retouche doen. Door de gekozen overvloeimodus zal de laag enkel de lichte delen van de onderliggende laag vervangen en de donkerdere delen ongemoeid laten.

Castermans Marleen
Castermans Marleen antwoordde op donderdag 30 mei 2019, 12:24

Beste Piet,bedankt,het was heel duidelijk en simpel.Soms een domme vraag van mij.
Groetjes Marleen

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.