Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Guido Bellens
Guido Bellens vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Hallo,

Ik ben reeds lid en vraag mij af of mijn lidmaarschap gewoon verder loopt en aan welke prijs? Zie dat vanaf 20 november een prijsverhoging is.
Kunt u mij hierover info verschaffen aub?

Mvg.

Guido

Hans van Helden
Hans van Helden antwoordde op vrijdag 17 november 2017, 14:47

Hoi Guido,
Als je al lid bent loopt je lidmaatschap gewoon door.
Als het tijd is om te verlengen sturen wij zoiezo een email en kan je dan verlengen voor dezelfde prijs waarmee je bent ingestapt.
De prijsverhoging is alleen voor nieuwe instappende leden.
Vaste leden betalen nooit meer dan de prijs waarmee ze zijn ingestapt,en dat is met elke eventuele toekomstige verlenging.
Groet,
Hans

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.