Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Henk Aschman
Henk Aschman vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Beste mensen,
Binnenkort moet ik mijn jaarabonnement verlengen. Ik zie nu dat ik als lid van de fotobond korting kan krijgen. (Heb ik dat vorig jaar aan mijn neus voorbij laten gaan?)Wat moet ik doen bij verlenging om in aanmerking te komen voor de korting? M.v.g. Henk Aschman

Anne Jorissen
Anne Jorissen antwoordde op woensdag 4 januari 2017, 13:07

Hoi Henk,
Goed dat je een berichtje stuurt. Als lid van de Fotobond kan je inderdaad 20 euro korting op het huidige tarief krijgen. Het huidige tarief is nu 109 euro, dus voor Fotobondleden komt dit bedrag op 89 euro. Om dit aan te kunnen passen hebben wij wel je lidnummer van de Fotobond nodig, zou je deze kunnen mailen naar: info@photofactsacademy.nl? Dan kunnen wij dit zo snel mogelijk voor je in orde maken.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.