Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Wim van Leeuwenkamp
Wim van Leeuwenkamp vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

In de bibliotheek module krijg ik bij sommige foto's een ! in de rechter bovenhoek als je deze aanklikt dan komt er een popup schermpje of de gegevens van de HDD moet worden opgehaald of lightroom ze moet overschrijven wat is het beste om te doen.Foto's zijn niet bewerkt in een ander programma.
Met vriendelijke groet Wim.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 2 mei 2017, 21:38

In dat geval kies je best Overschrijven. Het uitroepteken betekent dat Lightroom een metadataconflict gedetecteerd heeft: bepaalde info in LR's database conflicteert met wat het in het bestand aantreft. Als je zelf niets bewust gewijzigd hebt aan de metadata van het bestand, kan het nog altijd zijn dat een ander programma iets gewijzigd heeft. De voorzichtigste optie is om Overschrijven te kiezen omdat je dan de voorkeur geeft aan de info die in LR's database zit.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.