Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Boudewijn Loth
Boudewijn Loth vroeg op zondag 27 september 2020, 00:00

In de filmstrip krijg ik alleen de foto's zichtbaar. Ook kan ik de filmstrip niet aanpassen. Ik mis de stuurmogelijkheden in de filmstrip. Hoe krijg ik dit weer zichtbaar?

Boudewijn Loth

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op zaterdag 31 december 2016, 07:48

Bedoel je dat je de werkbalk mist? Deze vind je terug onder: Weergave > Werkbalk tonen (zowel in de Bibliotheek- als de Ontwikkelmodule).
De sneltoets is "T" (van Toolbar)

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op maandag 2 januari 2017, 21:25

Het is zo dat de informatie in de filmstrip verdwijnt indien je die te klein maakt. Door de Filmstrip terug groter te maken (sleep de scheidingslijn tussen Filmstrip en de rest van de interface naar omhoog) krijg je normaal terug de extra info te zien.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen