Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
winy fokkinga
winy fokkinga vroeg op zaterdag 26 september 2020, 00:00

Hallo,
Om meer ruimte te creëren op mijn computer(windows) en sneller functioneren is er een extra schijf geplaatst. Helaas zijn foto's die op de harde schijf (oude plek) stonden buiten lightroom om naar de andere schijf verplaatst (en later weer terug). Sinds de extra schijf loopt LightroomCC vast. Heb het vele malen geprobeerd maar na één of twee handelingen in bv biblioteek loopt het vast. Er is niet meer mee te werken. Is er een oplossing te bedenken of moet ik Lightroom opnieuw installeren? Groet Winy

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 2 mei 2017, 21:39

Je kan het in ieder geval proberen. Zoals elk computersysteem en programma houdt ook LR van voldoende vrije harde schijfruimte.

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op dinsdag 2 mei 2017, 23:06

Bestand > Catalogus Optimaliseren wil ook nog wel eens helpen.

winy fokkinga
winy fokkinga antwoordde op woensdag 3 mei 2017, 10:43

Dank, ik ga het proberen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen