Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
H.J. Overmeen
H.J. Overmeen vroeg op zaterdag 22 februari 2020, 00:00

Goedemorgen Piet,

ik kom even terug op mijn eerder gestelde vraag over Lightroom CC en het verwijderen van de foto's uit de Cloud. Dit zou eventueel gevolgen kunnen hebben voor de foto's op je eigen schijf.
Ik heb dit uitgeprobeerd nadat ik mijn foto's had bewerkt en had overgeschreven naar een andere (veilige schijf). Daarna heb ik de foto's in de cloud verwijderd en zag tot mijn opluchting dat de foto's gewoon op de schijf en in Lightroom Classic CC blijven staan. Je kunt de foto's dus gerust uit de cloud verwijderen. Ik heb inmiddels ook Lightroom CC verwijderd omdat ik het niet wil gebruiken. Ik heb voldoende aan Lightroom classic CC en Photoshop.
Bedankt voor je informatie en hoop hiermede jou ook een beetje geholpen te hebben.
Prettig weekend

Hennie Overmeen

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zaterdag 18 november 2017, 20:27

Bedankt Hennie!

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.