Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Els Hemelings
Els Hemelings vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

Hoe maak ik mijn huidskleuren zo natuurlijk mogelijk?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op maandag 5 juni 2017, 09:27

Dat kan je doen door met een Colorchecker Passport te werken:ijd ehttp://xritephoto.com/colorchecker-passport-photo
Dat zorgt ervoor dat alle kleuren in je foto (niet alleen de huidskleuren) zo natuurgetrouw mogelijk weergegeven worden. Dat wil niet zeggen dat ze 'flatterend' weergegeven worden: iemand met een rode huidskleur zal in de fot dan nog altijd een rode huidskleur hebben.
Wil je een huidskleur aanpassen, dan kan dat vaak in het HSL paneel, in het tabblad Kleurtint: door de rode schuifregelaar naar rechts te verschuiven stop je wat meer oranje in de huidtint. Houd er wel rekening mee dat dit alle tinten rood aanpast. Dus ook de rode hoed die je onderwerp misschien draagt...

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.